Motionsboksning

I Bokseklubben Kvik er der mulighed for at dyrke motionsboksning som er boksetræning på motionsniveau. Træningen tager udgangspunkt i den alsidige boksetræning, der indeholder elementer af:

  • Opvarmning og gymnastik
  • Konditionstræning
  • Kredsløbstræning
  • Styrketræning
  • Fysisktræning
  • Intervaltræning  
  • Fedtforbrænding
  • Kalorieforbrænding  
Så du kan godt ligge slankepillerne væk, det kommer helt af sig selv. Der arbejdes ikke så meget med bokseteknik og du vil ikke opleve nogle knock out, for der bokses udelukkende på sandsække.

Udover den hårde træning nyder vi det sociale samvær i klubben. Vi har et stort og godt socialt netværk i klubben og vi ved at hård træning og et godt socialt netværk er sundt for din personlige udvikling.
Adresse: Træningen foregår i vores træningscenter på Tapeten, Magleparken 5, 2750 Ballerup.

Kontakt: Hvis du har yderligere spørgsmål er du også meget velkommen til at kigge ned på en træningsaften og få en snak med en af trænerne.

Al kontakt vedrørende træningen bedes henvendt til Brian Groth på   
mail
  
Du er velkommen til at få en prøve træning, inden indmelding. Du skal bare tage træningstøj med og møde op til træning.   Se træningstider.
  
Ved indmeldelses skal vi bruge dit sygesikringskort samt dit bank konto nr. Så vil vi helt pr. automatik, hæve kontingent en gang pr. måned fra din konto via PBS.

Hvis du er under 18 år, skal vi også en af dine forælders CPR. Nr. og bank konto nr. Husk at du er bundet til medlemskabet indtil du fremsender skriftlig anmodning om medlemsophør.

Du har dog mulighed for midlertidigt, at sætte dit medlemskab i bero hvis du skal rejse eller af andre årsager ikke kan deltage i træningen. Begrundelse samt varighed skal meddeles i klubben, inden den 15 i måneden.

Medlemskort skal registreres hver gang du er til træning. Har du ikke dit medlemskort med risikerer, du at blive afvist til træning.

Et nyt medlemskort koster 30,-

Hvad skal jeg huske?
Husk vand i en flaske og træningstøj som du kan bevæge dig i. Prøv at undgå tøj med knapper og lynlåse. Godt humør, det handler om at have det sjovt. Tag smykker og lignende af inden træning, det er surt at komme hjem med en knap, så rund ørering eller en afrevet piercing. (Uheldet kan være ude.) Kom til tiden, dvs. lidt før træningen starter, så har du tid til at skifte tøj osv.

Hvad koster det?
Medlemskab koster 100 kr. pr. måned, og skal erlægges ligegyldigt om man deltager i træningen eller ej.

Skal jeg have specielt træningstøj?
Boksning er ikke en skønhedskonkurrence som i fitness dk, derfor bliver der ikke set skævt til dig hvis du møder op i dine gamle jogging bukser og T-shirt, bare de er rene. Selvom vi ikke forventer at du som nybegynder kan gå i split/spagat, laver vi bevægelser som kræver at dit tøj er løst/kan give sig.

Hvad med træningsudstyr?
Du behøver ikke investere i noget udstyr.

Hvordan er træningen på holdene?
Når du starter på holdet vil træningen lægge vægt på at introducere dig til de teknikker der bruges i Boksning, samt at forbedrer din kondition, styrke og udholdenhed. Sparring er der hvor vi prøver vores teknikker af med/mod hinanden. Men faktisk træner de fleste Boksning for motionens skyld, det er kun hvis du har lyst og evner at du kan komme på kampholdet/i kamp. Der er absolut ingen pres!!!

Noget vi lægger vægt på er at vi skal have det sjovt også selvom det er hårdt, derfor er der sjældent to træningsaftener der er ens.

Vi passer på hinanden og der er ingen sure miner hvis man siger fra!

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk