Hvad skal jeg huske?
Husk vand i en flaske og træningstøj som du kan bevæge dig i. Prøv at undgåtøj med knapper og lynlåse. Godt humør, det handler om at have det sjovt. Tag smykker og lignende af inden træning, det er surt at komme hjem med en knap så rund ørering eller en afrevet piercing.(Uheldet kan være ude.)
Kom til tiden, dvs. lidt før træningen starter, så har du tid til at skifte tøj osv.


Hvad koster det?
Medlemskab koster 110,- kr. pr. måned, og skal erlægges ligegyldigt om man deltager i træningen eller ej.


Skal jeg have specielt træningstøj?
Boksning er ikke en skønhedskonkurrence, derfor bliver der ikke set skævt til dig hvis du møder op i dine gamle jogging bukser og T-shirt, bare de er rene. Selvom vi ikke forventer at du som nybegynder kan gå i split/spagat, laver vi bevægelser som kræver at dit tøj er løst/kan give sig.

Hvad med træningsudstyr?
Du behøver ikke investere i udstyr før end at du er sikker på at Boksning er en sport for dig. Vi har boksehandsker samt hjelme. Det er klart at vi regner med/forventer at du med tiden køber dit eget udstyr, men altså ikke før du ved om Boksning er sporten for dig.


Hvordan er træningen på holdene?
Når du starter på holdet vil træningen lægge vægt på at introducere dig til de teknikker der bruges i Boksning, samt at forbedrer din kondition og styrke/udholdenhed. Sparring er der hvor vi prøver vores teknikker af med/mod hinanden. Men faktisk træner de fleste Boksning for motionens skyld, det er kun hvis du har lyst og evner at du kan komme på kampholdet/i kamp. Der er absolut ingen pres!!! Noget vi lægger vægt på er at vi skal have det sjovt også selvom det er hårdt, derfor er der sjældent to træninger der er ens. Vi passer på hinanden og der er ingen sure miner hvis man siger fra!

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk