Klubbens instruktører

I BK KVIK har vi en veluddannet stab af instruktører, som alle bidrager til at vores klub kan tilbyde et meget bredt program af forskellige lektioner. Jævnligt sender vi alle på forskellige relevante kurser for kontinuerligt at kunne opdatere deres viden og give dem inspiration til deres egen undervisning. Alle instruktører træner på BK KVIKs kamphold. Nedenfor kan du se hvilke instruktører der underviser de enkelte hold

Jon Groth 
Jon startede med at bokse i 1976 og har bokset omkring 100 kampe. Jon har deltaget ved de Sjællandske og Danske mesterskaber i 10 år. Han startede i Haslev BK med sin far Jens Erik Groth som træner, siden har han bokset i Valby IK under Benny Nielsen, Bokseklubben KVIK Ballerup under Kurt Fusager, Farum Bokseklub under Johnny Young og Bokseklubben Kelly under Benny Jørgensen. Jon er en meget kompetent træner, som har prøvet meget inden for boksning og har DaBU´s instruktør uddannelse. 

Brian Groth 
Brian startede med at bokse i 1976 og har bokset omkring 50 kampe. Han startede i Haslev BK med sin far Jens Erik Groth som træner, siden har han bokset i Valby IK under Benny Nielsen, Bokseklubben KVIK Ballerup under Kurt Fusager. I 1990 mente man i KVIK at der skulle nye kræfter til. Brian blev valgt ind som formand og lag derved handskerne væk. Samtidig tog Brian DABU 1 og 2 og startet sit virke som træner.

Max G.R. Sguazzino 
Max har selv trænet boksning i mange år, det er aldrig blevet til kampe. Max er i dag træner for KVIK´s motions hold om tirsdagen.

Lasse E. Mogensen 
 

Michael Schlüter

 

Mark Groth

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk