2 x Guld med hjem fra den internationale turnering HSK Box Cup 2007.

Mark Groth fik Guld med hjem fra den internationale turnering HSK Box Cup 2007. Mark Groth 64 kg mødte i sin første kamp Michael Chaning fra London klubben Repton BC. Michael er en meget stærk bokser og Mark ansås ikke til at have mange muligheder, trods det boksede Mark en meget god kamp og er lidt foran da de to bokser gå ud til 3 omgang. I denne omgang kæmper begge bokser alt hvad de har lært og Mark trækker den længste strå og vinder med 13 – 14.

Mark skulle derved bokse finale om søndagen, og her ventede en ny Engelsk modstanderen. Tony Farmer fra Lion ABC er en meget stærk bokser, med 70 kampe på bagen, mod Marks 47 kampe. Mark kom godt fra start og Tony lå godt til Marks højerkryds. Tony blev ramt flere gange af dette kryds og kom derved langt bagud. Kampen sluttet da også til Marks fordel 22 – 5, en kæmpe sejer mod så god Engelsk modstanderen.

Efter finalestævnet blev Mark Groth kåret til turnering bedste fighter.

Næste opgave for Mark er en turnering Newcastle der løber fra d. 25 til 28.10.2007

Simon Jørnø fik Guld med hjem fra den internationale turnering HSK Box Cup 2007.

Simon Jørnø 69 kg blev oversider i første runde da der kun var 3 bokser på 13 år med en vægt på 69 kg. Derved skulle Simon bokse finale om søndagen mod lørdagens vinder. Simons modstander blev den Engelske huggeblok Aidan Whitte fra Sandygate ABC. Simon gå frisk til sagen og rammer den Engelske huggeblok rigtigt hårdt i første omgang, dette rør nu ikke Aidan voldsomt meget, men giver tror alt en vis respekt, som betyder at Simon kan bokse kampe hjem og vinder med dommerstemmerne 4 – 1.

Stine Lindemann 54 kg fik sølv med hjem efter et nederlag til den Svenske bokser Jenny Johannesen med 16 – 5.
René Poulsen 75 kg tabte sin indledende kamp til den Svenske bokser Ardreé Søderstrøm på opg. I 3 omgang.
Palle Pallesen 81 kg tabte sin indledende kamp til Hollandske bokser Revanho Blckland på RSC. I 2 omgang.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12.11.06. Resultater fra Hancock Box Cup.
Første Kvik bokser i ringen, lørdag var Mark som skulle bokse finale i 66 kg mod tyskerne Albert Becker. Mark var vejet ind på 63 kg, så det var en tung modstander. Det viste sig også at Albert var stærk. Mark bokset godt og sled sig til sejer på 15 - 10.

Stine skulle møde tyskerne Stefanie Tschertscha i finalen i 50 kg. Stine kommer lidt langsomt i gang, men rammer Stefanie godt hårdt i 2 omg. Og følger godt op derefter. Efter et par tællinger stoppes kampen på RSC til Stines fordel.

Søndag skulle Nina i ilden mod Lisette Nielsen fra Aahus ABK. Lisette har meget lange arme og Nina havde meget svært ved at komme ind til Lisette. I 2 omg. Bliver Nina ramt af en hård venstre og kamplederne tæller over Nina. Nina er ungdoms bokser og der må ikke tælles over ungdoms bokser i Danmark, så derfor bliver kampen stoppet og afgjort på point 17-1 til Lisette.

Dog en god indsats af Nina som nok skal komme efter det. Niki kom ikke i kamp da der ingen modstander var. Alt i alt en god weekend i Skive hvor alle viste en god ånd og havde en god indstilling.

2 guld og en sølv til KVIK og en 40 kamps jubilar i Stine. Et stort tillykke med det.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lidt resultater fra stævnet i går aftes i Jyllinge.
Nina skulle møde Sarina fra Jyllinge. Det var Sarinas kamp 16 og Ninas første kamp. Det var en hård satsning fra trænernes side, da det normalt vil betragtes som en overmats af Nina. Men Nina er en god og meget stærk bokser så vi tog kampen.

Nina kommer lidt bagud fra starten af, men kommer godt med igen og er med hele kampen. En rigtig god kamp af Nina, som dog taber 5-0, men en meget lige kamp. En god start for Nina i ringen.

Stine Skulle møder Sofie Mølholt som er på vej til VM. Denne kamp burde på papiret være en overkommelig opgave for Stine. Stine kom dog aldrig i gang med sin gode boksning og Sofie trækker fra med alle sine ikke point givne stød ( efter min mening). I bund og grund en god indsats af vores super piger i går. Næste opgave er en stor Bokseturnering i næste weekend i Skrive. Deltager: Niki, Stine, Nina og Mark.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stine Lindemann er af Danmarks Bokse-Union udtaget til Venus Box Cup i 48 kg.
Venus Box Cup er den hidtil største turnering på dansk grund for kvindelige boksere, med deltagelse af ca. 100 boksere fra ca. 20 forskellige nationer.

Turneringen vil blive afviklet i henhold til AIBAs reglement i de 13 internationale vægtklasser: 46 kg.- 48 kg. - 50 kg. - 52 kg. - 54 kg. - 57 kg. - 60 kg. - 63 kg. - 66 kg. - 70 kg. - 75 kg. - 80 kg. - 86 kg. Hver nation må kun stille med én deltager i en vægtklasse (Danmark dog undtaget). Inden for hver vægtklasse er der fri lodtrækning, og har man først tabt en kamp er man ude af turneringen.

Der bokses 3 omgange af 2 minutters varighed med 1 minuts pause imellem omgangene.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdens bedste kvinder
Placeringen mellem EM og VM i kvindeboksning giver ikke blot mulighed for at følge verdens bedste kvindelige boksere, men også for at se en af de kommende verdensmestre. Mange boksere ventes nemlig at bruge denne turnering som opvarmning til VM i Indien til november, så bokseniveauet bliver i verdensklasse.

Venus Box Cup 2006 er kvindernes år inden for boksesporten såvel internationalt som nationalt. Danmarks Bokse-Union og Vejle Kommune står bag Danmarks hidtil største boksestævne for kvinder - Venus Box Cup. Stævnet, der afvikles i Vejle Centret - Idrættens Hus i dagene 19. - 22. oktober 2006, får deltagelse af omkring 100 boksere fra godt 20 forskellige lande.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kendt boksetrænere tilbage i Bokseklubben Kvik Ballerup
Direkte fra Frederikshavn, kom Harry Christensen i 1958 til Bokseklubben Kvik i Ballerup. Meget hurtigt blev Bokseklubben Kvik en klub man måtte regne med og under Harry Christensens kyndige træning blev klubben hurtigt en etableret klub, der hentede utallige Sjællands- og Danmarksmesterskaber til klubben. Klubben sendte boksere ud i hele Europa og der gik ikke mange år, inden klubben i Ballerup var den førende i Danmark og helt frem til 1966 var der stort set altid en eller flere Ballerup bokser på det danske landshold.

I 1966 forlod Harry Christensen og størstedelen af klubbens bokser, Bokseklubben Kvik, for at danne en ny Bokseklub i Farum. Klubben blev stiftet i august 1966 på et møde i det gamle vandrehjem, der lå på Nygårdsvej og den daværende bestyrelse blev sammensat med fem medlemmer. Harry Christensen som stadig er bestyrelsesmedlem i Farum, runder de 80 år til næste sommer, startet selv med at bokse i 1945 og klubben var Bokseklubben Pugilist i Frederikshavn. Hvor mange kampe det blev til er der vist ingen der ved, men en del kampe er det blevet til.

Karakteristisk for Bokseklubben Kvik er at, klubbens mange boksere ofte vendte tilbage med mange pokaler for bedste teknik foruden de mange sejre. Herudover havde klubben en flot repræsentation på landsholdet. Boksesporten var i firserne og i starten af halvfemserne ramt af en vis afmatning som også ramte Bokseklubben i Ballerup, men i lighed med den almindelige opblomstring indenfor sporten har denne også ramt Bokseklubben Kvik, idet vi i dag har ca. 130 medlemmer og mange lovende talenter i klubben. Om de med tiden vil være i stand til at løfte den tunge arv fra fortidens boksere vil tiden vise, talentet og træningsiveren er i hvert fald tilstedet.

Harry Christensen træder ind i klubbens trænerstab og klubben har derved 5 træner i dag. Harrys faste træningsaften er fredag og hvis man vil prøve at trænes af en boksetræner med 61 år på bagen inden for boksesporten, så mød op en fredag kl. 18.00 i klubbens lokale.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sjællands Amatør-Union tildeler hvert år på repræsentantskabsmødet, KABU-FADET til en person, som har ydet en særlig indsats til gavn for Sjællandsk ungdomsboksning.Fadet er udelt første gang i 1965. I år er det tildelt Brian Groth fra Bokseklubben Kvik Ballerup.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igen succes på det Danske Ungdoms Landshold og Guld til Team Ballerup Bokser i Finland.
Bokseklubben Kviks bokser Mark Groth viste guldklasse ved den 20th International Pirkka Tournament, som blev afholdt i Tampere, Finland d. 12 – 14. maj 2006. Med sejr over den Finske bokser Aleksi Kauramåki på 5-0 i semifinalen, var Mark klar til finalen, hvor den stærke Karl Aas fra Estland ventet.

Mark kom godt fra start og rammer allerede Karl Aas med et hårdt højere kryds i starten af første omgang som bokserne fra Estland aldrig kommer over. Kampen bliver stoppet i starten af anden omgang, efter Mark har ramt Karl Aas med flere højere kryds. Dermed Guld til Mark i denne meget stærke Internationale turnering.

Nu er målet for Mark at blive udtaget til EM i Albanien, en drøm som nu måske er meget tæt på. Det har hele sæsonen været målet for Mark at blive Sjællandsk og Dansk Mester 2006 og disse mål er opfyldt.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Guld og Sølv til klubben ved Hvidovre Box Cup 2006.
Første Kvik bokser i ringen ved finale stævnet d. 19. marts, var klubbens Danske Mester i letweltervægt (63 kg), Mark Groth. Mark skulle møde den Danske Mester i letvægt (60 kg), Skender Uzeiri fra Bokseklubben Kelly, København. Denne kamp viste sig at være en overkommmelige sag for Mark og Mark havde kampen i sin hule hånd og styret hele kampen. Mark vandt overbevisende med alle dommerstemmerne 3-0.

Niclas Kristensen skulle i sin finale møde Mike H. Nielsen fra Hvidovre BK. Niclas kom lidt langsom fra start, men fik hurtigt fart i sin boksning. Niclas havde lidt problemer med Hvidovre boksernes lange arme men fik godt gang i sine sving og hugs. Kampen var helt lige frem til 15 sek før kampen var slut, hvor Hvidovre boksernes får sat 3-4 stød ind. Niclas taber kampen 20-24 efter en meget god og hård kamp som han god kan være stolt af. Sølv til Niclas.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Team Ballerup Bokser blev Dansk Mester 2006
Bokseklubben Kviks bokser Mark Groth viste guldklasse med sejr over den jyske mester i en brag af en finale. Målet for Mark er nu at deltage ved EM i Albanien, en drøm som nu er lige ved. Det har hele sæsonen været målet for Mark at blive Sjællandsk og Dansk Mester 2006 og disse mål er opfyldt.

Hovedmålende for Mark, er lagt sammen med Team Ballerup, og alle hovedmål for sæsonen 2005/06 er nået.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Letweltervægt 60-63 kg. Herre Mark Groth mødte finalen ved de Danske Mesterskaber Delawar Naghuzadeh fra Viborg AK. I en af stævnets absolutte bedste kamp viste Mark sin klasse. Han var den styrende af de to boksere og han angreb Delawar med mange flotte serier. Efter en lige første omgang foldede Mark sig ud i 2 omgang, hvor han scorede pænt på Delawar. Da Mark gik ud til 3 omgang var han foran og han valgte derfor at bokse kontra imod den desperate Viborg bokser, som kunne se og føle at Mark var den bedste. Mark vandt med 11-10 og dermed DANSK MESTER 2006 og med et skridt nærmere den brutto gruppe som Dansk Boksning satser på frem mod OL 2008 og 2012.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mark Groth blev Sjællandsk Mester 2006
Ved de Sjællandske mesterskaber i boksning, som forgik d. 4 – 5. februar 2006 i Slagelse, deltog Bokseklubben KVIK med 4 bokser og det blev til en Sjællandsk mester i ungdom rækkerne, samt 1 sølv medalje.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mark Groth (63 kg)
Den 15´årige Mark Groth var deltager for anden gang ved et Sjællandsk mesterskab. I finalen ventede Faies Ghanoum fra BK Ørnen. Mark kom langsomt i gang og taber 1 omgang. I 2 omgang kommer Mark for alvor i gang med sin boksning og begynder at læse Nakskov bokseren. I 3 omgang er Mark helt med og udbokser i det sidste minut, Faies helt. Mark vinder overbevisende og tager det første Sjællandske mesterskab med hjem til KVIK i 3 år.

Næste store opgave for Mark er de Danske Mesterskaber som afholdes i Roskilde 4-5 marts 2006. Mark Groth er støttet i 2006, af Team Ballerup.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stine Lindemann (50 kg)
Stine Lindemann (23 år) skulle igen, i finalen møde Fadia Idrissi fra CIK København. Stine sad fra start af kampen og hun vidste sin høje tekniske klasse, Stine var hele tiden på kant med tingene og scorede flittigt på sin modstander, men det var ikke nok til at besejre den danske og nordiske mester fra Christianshavn. En sølv medajle til Stine Lindemann.

Niclas Kristensen(57 kg) og Danny Rasmussen (66 kg) deltog begge, for første gang ved et Sjællandsk mesterskab. Begge bokser gjorde en stor indsats, men måtte se sig besejret i deres indledende kamp.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ung Ballerup bokser havde en succes debut på det Danske Landshold.
Mark Groth som debuteret på Landsholdet, vandt sin landskamp mod Skotland, der blev afholdt den 6.-8. januar 2006 i Edinburgh, Skotland.

Mark mødte den stærke skotte Robert Reid. Kampen blev bokset i weltervægt (64 kg), Mark som normalt bokser i letvægt (60 kg), har i 14 dage op til Landskampen, prøvet at komme op i vægt. Mark blev vejet ind til kampen i Edinburgh på 61,2 kg og skotten havde en vægt på 64 kg.

Marks debut på Landsholdet blev altså en succes, med en sejrer på 13 – 8. Landskampen blev vundet af Danmark 5 – 4.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ung Ballerup bokser udtaget til Landskamp mod Skotland.
Den 15 årie Ballerup Bokser, Mark Groth er af DANMARKS BOKSE-UNION (DABU) udtaget til landskampen mod Skotland, der afholdes den 6.-8. januar 2006 i Edinburgh, Skotland. Mark er udtaget i 64 kg, hvilken betyder at han skal gå en vægtklasse op. Dette er Marks debut på det Danske landshold og et meget vigtigt skridt på Marks vej frem mod OL i 2012. OL i 2012 er hovedmålet for Bokseklubben Kviks meget talentfulde ungdomsbokser.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 Guld og 2 Sølv ved den internationale turnering, Vestjysk Box Cup 2005.
Bokseklubben Kvik deltog med 3 bokser i Vestjysk Box Cup i weekenden 9-11. december 2005.

50 kg. Stine Lindemann 23 år boksede sin første kamp i 9 måneder. Modstanderen var Norske Monica Lassen som Stine havde helt styr på, kampen blev stoppede i 3 omgang til fordel for Stine. Dermed endnu en Guld medalje, til den flere gange Danske mester fra Ballerup.

54 kg. Niclas Kristensen 14 år, var over sider til finalen. I finalen ventet det danske supertalent Patrick Nielsen fra Hvidovre BK. De 2 bokser har mødt hinanden 2 gange før, med sejer begge gange til Patrick. Også denne gang var Patrick den bedste af de 2 bokser, Niclas tabte 5-0. Sølv til Niclas Kristensen.

60 kg. Mark Groth 15 år mødte i sin første kamp Sakariye Muhammed. Mark boksede en god kamp og havde styr på hele kampen. Mark vinder med dommerne stemmerne 15-12 og var derved klar til søndagens finale.
I finalen stod den Norske bokser Stian Sundset klar. Mark kommer godt fra start og kommer bedst ud af 1 og 2 omgang. Da de 2 bokser går ud til 3 omgang er Mark foran med 3 point. I denne omgang smider Mark det hele på gulvet og må se sig besejr med 1 sølle point 10-11. Sølv til Mark Groth.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drømmen om OL 2012
Ballerup bokser støttet af Team Ballerup frem mod OL 2012.
Bokseklubben KVIK´s ungdoms bokser Mark Groth er godkendt til Team Ballerup støtte til et talentudviklingsprojekt, hvor det langsigtede mål er OL 2012. Støtten er med en ramme på 10.000 kr. pr. år og gives til det overordnede projektindhold – med udgangspunkt i KVIK´s ansøgning om støtte til talentudviklingsprojekt vedr. Mark Groth  mod OL i 2012.

Mark Groth er født i 1990 og har bokset 30 kampe. Mark er sønnesøn af Jens Erik Groth, der er flere gange dansk mester, nordisk mester og bronze ved europamesterskaberne. Farfar er et stort forbillede sammen med Anders Hugger og Søren Søndergård.

KVIK´s formand og træner Brian Groth udtaler til Ballerup Bladet:
Vi er utrolig glade for den tilkendegivelse Team Ballerup giver Bokseklubben KVIK, i form af denne langsigtet støtte til et talentudviklingsprojekt. Vi havde dog gerne set en form for støtte til resten af de bokser vi havde søgt om støtte til. Nu skal vi sørge for at udnytte dette på den rigtige måde. Det økonomiske grundlag for Mark er nu på plads, dog ikke kun på støtten fra Team Ballerup, men sammen med de andre sponsorer vi har på plads.


Mark Groth fik Bronze med hjem fra Pokalturnier Wohn Teke – Hellersdorf i Berlin

Mark mødte i sin første kamp Artur Nürnberg fra Tyskland. Artur er en meget stærk ungdoms bokser og Mark ansås ikke til at have mange muligheder, tros det boksede Mark en meget god kamp og er foran da de to bokser gå ud til 3 omgang. I denne omgang smider Mark det hele på gulvet og må se sig besejr 0-5.

Mark skulle derved bokse om 3-4 pladsen om søndagen, her var modstanderen fra Tjekkiet, Petr Arnold er en meget stærk ungdoms bokser, med 70 kam

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk